Testimonials

Nogmaals hartelijk dank, ik ben thuis gelijk aan de slag gegaan, en speel nu al veel mooier en gemakkelijker, het studeren is een feest.
 
Ik moet zeggen dat de cursus een enorme impact heeft gehad op mij, eigenlijk op alle fronten. Zowel in het studeren, als in het lesgeven, maar ook op persoonlijk vlak. Dit had ik van tevoren niet verwacht maar zie het als een enorme bonus.
 
Tijdens deze cursus ben ik het brein beter gaan begrijpen wat me meer rust en duidelijkheid gaat geven tijdens het lesgeven en eigen musiceren.
 
Heb schitterende handvaten gekregen, nu stuur/ fiets nog vinden en dan ga ik ongekende muzikale routes tegemoet! Bedankt, Wieke!
 
Fijn om nu dit leerproces in te kunnen gaan, want dat zal het zeker worden voor mezelf, een heel boeiende uitdaging. Mooi hoe de 'kern' van deze cursus bij iedere oefening én ieder theoretisch stukje van de cursus steeds duidelijker werd!
 
Héél verhelderend en heerlijk praktijkgericht! Zeker stof om verder op te gaan borduren.
Wieke, het werkt! De cirkels, heel verhelderend. Veel dank…
Veel geleerd. Grappig dat de cirkels zo algemeen van toepassing zijn…
Fijn al die nieuwe informatie, ik ga ook lekker lezen!
Mijn voeten stonden echt op de grond van grote teen tot en met hielen!
Een mooie uitdaging om in de goede cirkel te blijven, dino is natuurlijk niet zomaar te verslaan. Maar vanavond wel al lekker ‘bobbig’ gespeeld.
Dank je wel voor alle belangrijke inzichten!

Artikelen

 

muziek stroom

zomercursus

Musiceren, studeren en het brein